Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ''Hayat Vermek Elinizde'' adlı Panel Etkinliği
03 Mayıs 2024

Samsun İl Sağlık Müdürlüğü  Organ ve Doku Nakli  Bölge Koordinasyon Merkezi  olarak Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Büyük Konferans salonunda bölgemizdeki iller olan Sinop, Amasya, Tokat ve Ordu illerinin katılımıyla  ''Hayat Vermek Elinizde'' adlı panel gerçekleşmiştir. Panele İl Sağlık Müdürlükleri temsilcileri, İl ve İlçe Devlet Hastane idarecileri, Organ Nakil Koordinatörleri, Üniversite Hastanesi organ nakil birim çalışanları, ilçe sağlık Müdürlükleri /Tsm birim temsilcileri ve özel hastane çalışanları katılmıştır. Panelde İl Sağlık Müdürlüğümüz Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcı Uzman Dr. Emre Özgen açılış konuşması yapmış ardından Dr Mehmet Kazak Samsun ve bölge adına Eğitim ve değerlendirme sunumunu yapmıştır. Panel  İl sağlık Müdürlükleri temsilcilerinin kendi illerini değerlendirme sunumlarıyla sonlanmıştır.