Uzm. Dr. Kemal Serhan SANDIKÇI (Sağlık Hizmetleri Başkanı)
05 Aralık 2023

Uzm. Dr. Kemal Serhan SANDIKÇI.jpg

Sağlık Hizmetleri Başkanı

1986 yılında Samsun’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini burada tamamladıktan sonra İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’ni kazandı ve 2010 yılında başarıyla mezun oldu.
2011 yılında pratisyen hekim olarak atandığı Erzurum Narman İlçe Devlet Hastanesi’nde 6 ay görev yaptı.
2020 yılında Ondokuz Mayıs Üniversitesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalında uzmanlık eğitimini tamamladı.
2020 yılında Anesteziyoloji ve Reanimasyon uzmanı olarak atandığı Çorum Osmancık Devlet Hastanesi’nde 2021- 2022 yıllarında başhekim olarak görev yaptı.
2022 yılında Anesteziyoloji ve Reanimasyon uzmanı olarak atandığı Samsun Çarşamba Devlet Hastanesi’ndeki görevine başhekim yardımcısı olarak devam etti.
Çarşamba Devlet Hastanesi’nde görev yapmakta iken Samsun İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık, İlaç ve Tıbbi Hizmetler Başkanlığı’na atanan Uzm. Dr. Kemal Serhan SANDIKÇI İngilizce bilmekte olup evli ve bir çocuk babasıdır.