Sağlık Bakanlığı Sağlık Hizmetleri Planlama Dairesi Başkanımız Doç. Dr. Yusuf YAVUZ, İlimizde Yapılacak Sağlık Planlamalarıyla İlgili Hastanelerimize Ziyaretlerde Bulundu
29 Aralık 2023

Samsun Şehir Hastanemiz açılış sürecinde ilimizde yapılacak sağlık planlamalarıyla ilgili hastanelerimize ziyaretlerde bulundu.

Sağlık Bakanlığı Sağlık Hizmetleri Planlama Dairesi Başkanımız Doç. Dr. Yusuf Yavuz ve beraberindeki heyet, ilimizde sağlık alanında yapılan çalışmalar ve 2024 yılı sağlık planlamaları hakkında Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Mustafa Uras ve müdürlük yöneticilerimizden bilgi alarak, görüş alışverişinde bulundu.

İlimize yaptığı ziyarette Gazi Devlet Hastanemiz, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanemiz ve hastanemize bağlı hizmet veren Göğüs Hastalıkları ve Kadın Doğum Çocuk Hastalıkları Ek Hizmet binalarımızla Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Hastalıkları Hastanemizdeki çeşitli bölümlerde de incelemelerde bulunan Daire Başkanımız Doç. Dr. Yusuf Yavuz, ilgili bölüm sorumlusu hekimlerimiz ve sağlık çalışanlarımızla da sohbet etme imkânı buldu.

Samsun Şehir Hastanesinde hizmet verecek bölümler ve Şehir Hastanesinin açılması sonrası ildeki sağlık planlaması hakkında görüşmek üzere ziyaretin yapıldığını belirten Daire Başkanımız Doç. Dr. Yusuf Yavuz, Samsunluların ve bölge insanın daha kaliteli hizmet alması için çalışmalarını süratle yürüttüklerini ifade etti.

2024 yılında hizmete girecek Samsun Şehir Hastanesi'nin şehir ve bölge insanı için önemini bildiklerini vurgulayan Yavuz, şehrin ihtiyaçlarına uygun sağlık hizmetinin planlanması için sahada görev yapan idareciler, sorumlu hekimler ve sağlık çalışanlarıyla görüş alışverişinde bulunmanın önemine dikkat çekerek, ziyaretteki ana hedeflerinin de elde ettikleri bilgiler doğrultusunda çalışmalarda son düzenlemeleri yapmak olduğunu söyledi.