Samsun Şehir Hastanemiz İçin Geri Sayım Başladı
01 Eylül 2023

Cumhuriyetimizin 100. Yılında şehrimizin sağlıktaki yıldızı olacak Samsun Şehir Hastanemizin tıbbi cihaz ve donanım planlama toplantısı Sağlık Yatırımları Genel Müdür Yardımcısı Uzm.Dr. İlkay Güler başkanlığında Bakanlık Daire Başkanlarımız, Sağlık Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Ali Oruç, Sağlık Müdürlüğü ve Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi yöneticilerimizle, yetkili personellerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Samsun Şehir Hastanemiz tıbbi ve teknik donanımında son çalışmaların değerlendirildiği toplantı sonrası Destek Hizmetleri Başkanımız Erol Öztürk ve Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanımız Uzm.Dr.H.Yalçın Büyükkarabacak ile Bakan Yardımcılarımız Huzeyfe Yılmaz, Hüseyin Kürşat Kırbıyık ve Sağlık Bilgi Sistemleri Genel Müdürü Dr. M. Mahir Ülgü’yü ziyaret eden Sağlık Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Ali Oruç, bakanlık yöneticilerimizle ilimizde yürütülen sağlık yatırımları ve şehrimizde sunulan sağlık hizmetinin daha nitelikli hale getirilmesi konularında önümüzdeki dönemde yapılacak çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.