Bilim Kurulu Toplantısı Sağlık İl Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Ali Oruç Başkanlığında Gerçekleştirildi
23 Ağustos 2021

Bilim Kurulu toplantısı Sağlık İl Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Ali Oruç başkanlığında gerçekleştirildi.

Pandeminin ildeki seyri, vakaların son durumu, yürütülen aşı uygulamasının tedavi süreçlerine etkileri ve bundan sonra yapılacak çalışmaların görüşüldüğü toplantıya Kamu Hastaneleri Başkanımız Uzm.Dr. Yalçın Büyükkarabacak, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanımız Dr. Hatice Öz, Sağlık, İlaç ve Tıbbi Cihaz Hizmetleri Başkanımız Op. Dr. Mehmet BİLGİN, Başkan Yardımcılarımız Uzm. Dr. Bekir ŞAHİN, Dr. Erdinç ÖZOĞLU, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi ve Anestezi Uzmanı Doç. Dr. Ersin Köksal, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Özgür Günal, Romatoloji Kliniği Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Derya DEMİRAĞ, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı öğretim Üyesi ve Türk Toraks Derneği Orta Karadeniz Şubesi Başkanı Prof. Dr. Oğuz Uzun katıldı.