İl Bebek Ölümleri Değerlendirme Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi
13 Aralık 2019

İl Bebek Ölümleri Değerlendirme Kurulu toplantısı Sağlık Müdürlüğümüz toplantı salonunda Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcımız Dr. Hatice ÖZ başkanlığında, OMÜ Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Özcan YILMAZ, OMÜ Sağlık Uygulama Merkezi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Neonatoloji A. D.’ dan Prof. Dr. Canan AYGÜN, OMÜ Sağlık Uygulama Merkezi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Neonatoloji A. D.’ dan Dr. Ferhan İren KARAL, OMÜ Sağlık Uygulama Merkezi Kadın Hastalıkları ve Doğum A. D.’ dan Öğr. Gör. Dr. Mesut ÖNAL, Sağlık, İlaç ve Tıbbi Cihaz Hizmetleri Başkan Yardımcımız Uz. Dr. Alaiddin DOMAÇ, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcımız Uz. Dr. Hüseyin Yalçın BÜYÜKKARABACAK, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığı Tabibi Dr. Fatma GÜZEL, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Kardiyolojisi Uzmanı Dr. Mehmet KÜÇÜK, Neonatoloji Uzmanı Nurdan KÖKTEN YILDIRIM, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Havva Filiz KAYA, Samsun Özel VM Medicalpark Hastanesi Yenidoğan Uzmanı Dr. Didem YEŞİLIRMAK, ÇEKÜSH Birim Sorumlusu Dr. Meral ÇAĞLAR, ÇEKÜSH Birim Tabibi Dr. Sibel TÜRKAN’ın katılımı ile gerçekleştirildi.