Ürün Takip Sistemi (ÜTS) Eğitimi Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanemizde Düzenlendi
26 Aralık 2020

Ürün Takip Sistemi (ÜTS) ile ilgili sahada yaşanan sorunların tespiti ve çözüm önerilerinin tartışılması için, Sağlık İl Müdürlüğümüz Koordinasyonunda, Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu (TİTCK) ve MEDİKÜM işbirliğiyle ve TİTCK Tıbbi Cihaz ve Kozmetik Ürünler Başkan Yardımcısı Recep Uslu, Daire Başkanı Aydın Kaplan ve ilgili personellerin katılımıyla düzenlenen eğitim Sağlık İl Müdürümüz Dr.Öğr.Muhammet Ali Oruç'un açılış konuşmasıyla başladı.

Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanemizde iki ayrı salonda düzenlenen eğitimlerde Ürün Takip Süreçleri, Tıbbi Cihaz Uyarı Sistemi Modülü, Tıbbi Cihazların Test, Kontrol ve Kalibrasyonları, Yeni Tıbbi Cihaz Regülasyonları hakkında birim sorumlularına ve hastane yöneticilerine bilgilendirme yapıldı.