Müdürlüğümüz Sağlık Hizmeti İlişkili Enfeksiyonlar Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı
14 Haziran 2018

Müdürlüğümüz bünyesinde oluşturulan Sağlık Hizmeti İlişkili Enfeksiyonlar Danışma Kurulu ilk toplantısını 12 Haziran 2018 tarihinde gerçekleştirildi.
Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uz. Dr.Mehmet KILINÇ, başkanlığında düzenlenen ve Başkan Yardımcılarımız, Uzmanlarımız, OMÜ, kamu hastaneleri ve özel hastanelerden Enfeksiyon Hastalıkları, Tıbbi Mikrobiyoloji, Çocuk Hastalıkları Uzmanları, Enfeksiyon Kontrol Hemşireleri ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri Başhekimliği temsilcilerinin katıldığı toplantıda sağlık tesislerinde sağlık hizmeti ilişkili enfeksiyonların önlenmesi ve kontrol çalışmaları kapsamında yürütülecek faaliyetler görüşüldü.