Çocuk ve Ergen Madde Bağımlılığı Tedavi Merkezimizin Açılışı Yapıldı
26 Aralık 2020

Sağlık İl Müdürlüğü Ruh Sağlığı ve Hastalıkları hastanemize bağlı olarak hizmet verecek olan Çocuk ve Ergen Madde Bağımlılığı Tedavi Merkezimizin (ÇEMATEM) açılışı, Vali Yardımcımız İbrahim Avcı, Ak Parti Milletvekilimiz Dr.Ahmet Demircan, MHP İl Başkanı Abdullah Karapıçak, Sağlık İl Müdürümüz Dr.Öğr. Üyesi Muhammet Ali Oruç, İşkur İl Müdürü Haşim Meydan, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Selahattin Altunsoy, sağlık il müdürlüğü yöneticileri, hastane idarecileri ve sağlık çalışanlarının katıldığı bir törenle yapıldı.

Sağlık İl Müdürümüz Dr.Öğr. Üyesi Muhammet Ali Oruç ve AK Parti Milletvekilimiz Dr.Ahmet Demircan’ın açılış konuşmalarını yaptığı törende, kurdele kesiminin ardından protokol üyeleri tarafından sağlık tesisinde incelemelerde bulunuldu.

Çocuk ve Ergen Madde Bağımlılığı Tedavi Merkezinin fiziki alanını inceleyen heyete, merkezin çalışma şekli ve bağımlılık tedavisinde yapılan çalışmalar hakkında Sağlık İl Müdürümüz Dr.Öğr. Üyesi Muhammet Ali Oruç tarafından bilgi verildi.