Sürekli İşçi Alımı Sözlü Sınava Katılmaya Hak Kazanan Yedek Aday Listesi ve Sınav Takvimi Bilgileri/Klinik Destek Elemanı (Hastane) Meslek Alanında Başvuru Belgelerini Teslim Edecek Yedek Aday Listesi Duyurusu - 1. Duyuru
30 Ocak 2019

Sürekli işçi alımı kapsamında yapılan belgelerin incelenmesi sonucunda sözlü sınava katılmaya hak kazanan yedek aday listesi ve sınav takvimine ilişkin bilgiler (sınav tarihi, yeri ve saati) meslek alanlarına göre EK-I listesinde yayınlanmıştır.

Not : Sözlü sınava alınacak yedek adayların sınav saatinde kimlik belgeleriyle sınav yerlerinde hazır bulunmaları gerekmektedir.

Başvuru belgelerini teslim edecek klinik destek elemanı (hastane) meslek alanındaki yedek aday listesindeki yedek adaylar Başvuru Belgelerini 24.01.2019 tarihi mesai bitimine kadar İl Sağlık Müdürlüğümüz (B Blok) Genel Evrak Birimine elden teslim edeceklerdir.

Başvuru belgeleri incelenmesi neticesinde başvuru şartlarını taşımayan yedek aday listesi EK-II listesinde yayınlanmıştır.

İlanen teblig olunur. 23.01.2019

EK-I SÜREKLİ İŞÇİ ALIMI SÖZLÜ SINAVA KATILMAYA HAK KAZANAN YEDEK ADAY LİSTESİ VE MESLEK ALANLARINA GÖRE SINAV TAKVİMİ.pdf
EK-II SÜREKLİ İŞÇİ ALIMI BAŞVURU BELGELERİNİN İNCELENMESİ NETİCESİNDE BAŞVURU ŞARTLARINI TAŞIMAYAN YEDEK ADAY LİSTESİ (MESLEK ALANLARINA GÖRE).pdf
KLİNİK DESTEK ELEMANI (HASTANE) MESLEK ALANINDA BAŞVURU BELGELERİNİ TESLİM EDECEK YEDEK ADAY LİSTESİ.pdf