Neonatal Resusitasyon Programı (NRP) Eğitici Güncelleme Eğitimi
17 Mayıs 2023

Müdürlüğümüz Çocuk Ergen Kadın ve Üreme Sağlığı Birimimiz tarafından bebek ölümlerini önlemeye yönelik organize edilen ve iki gün sürecek olan Neonatal Resusitasyon Programı (NRP) eğitici güncelleme eğitimi Sağlık Müdürümüz Dr. Öğr.Üyesi Muhammet Ali Oruç tarafından yapılan açılış konuşması ile başladı.

Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanımız Dr. Hatice Öz ve Başkan Yardımcımız Uzm.Dr.Bahadır Yazıcıoğlu'nun da katıldığı açılış programında, 11 NRP İl Eğitimcimize Bakanlığımız eğitimcileri İzmir Dr. Behçet Uz Çocuk Hastalıkları Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi hekimi Doç. Dr. İlker Günay, Ankara Şehir Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi hekimi Prof. Dr. Şerife Suna Oğuz, Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğünden Ebe Derya Çelik tarafından iki gün boyunca eğitim verilecek.