TÜBİTAK 4007 Bilim Şenliği Atölye Liderleri Koordinasyon Toplantısı Gerçekleştirildi
12 Mart 2019

Samsun İl Sağlık Müdürlüğümüzün ortağı olduğu 2018/2 çağrı döneminde TÜBİTAK 4007 Bilim Şenlikleri Destekleme Programına başvurusu yapılan “Bilimin Işığında 100. Yıl Samsun Bilim Şenliği 2” isimli proje TÜBİTAK tarafından desteklenmeye değer bulunmuştur. Bilim Şenliği 11-12-13 Nisan 2019 tarihlerinde Tekkeköy TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecektir. Samsun İl Sağlık Müdürlüğümüz de Ar-Ge ve Sağlık İnovasyonu koordinasyonunda oluşturacağı atölyeleri ile projede yer alacaktır.

Samsun İl Sağlık Müdürlüğümüzden Samsun Gazi Devlet Hastanesi Ortopedi Uzmanı Dr. Burak TUNA, Atakum Sağlıklı Hayat Merkezi Diş Hekimi Sema BEYAZIT, Hemşire Aynur ÇAKIR, Halk Sağlığı Başkanlığı Diyetisyeni Sinem ŞAHİN, SBÜ. Eğitim Araştırma Hastanesi Hemşiresi Hatice ALAFTAN ve Hemşire Hanife AYSUNE atölye liderleri olarak Bilim Şenliği koordinasyon toplantısına katılmıştır.