Çalışan Sağlığı ve Hakları Semineri Düzenlendi
26 Aralık 2020

Halk Sağlığı Başkanlığı Çalışan Sağlığı ve Çalışan Hakları Birimimiz tarafından hastanelerimizde görev yapan idarecilerimiz, sağlık yöneticilerimiz ve birim sorumlularımıza yönelik düzenlenen "Sağlık Kuruluşlarında Çalışan Sağlığı ve Hakları Seminerimiz" Ağız ve Diş Sağlığı Hastanemiz toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Sağlık İl Müdürümüz Dr.Öğr.Üyesi Muhammet Ali Oruç, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanımız Dr.Selami Arslan, Sağlık, İlaç ve Tıbbi Cihaz Hizmetleri Başkanımız Dr.Yusuf Güney, Personel ve Destek Hizmetleri Başkanımız Erol Öztürk ve sağlık müdürlüğü yöneticilerimizin de katıldığı seminerin açılış konuşması Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanımız Uzm.Dr.Mehmet Kılınç tarafından yapıldı.