T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Samsun İl Sağlık Müdürlüğü

Mesut İLKYAZ (Personel Hizmetleri Başkanı)

Güncelleme Tarihi: 20/11/2019

Personel Hizmetleri Başkanı

1976 yılında Fatsa'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimlerini Fatsa'da tamamladı. Anadolu Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu, Halkla İlişkiler, İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi bölümlerini bitirdi. 1996 yılında Zonguldak Ereğli Devlet Hastanesinde devlet memuru olarak göreve başladı. Sırasıyla Ordu, Ünye Devlet Hastanelerinde sağlık memuru ve Fatsa Devlet Hastanesinde müdür yardımcısı olarak görev yaptı. 2011 milletvekili genel seçimlerinden sonra TBMM'de milletvekili danışmanı olarak görev yaptı. 2016 yılından itibaren Cumhurbaşkanlığı'nda, Cumhurbaşkanlığı uzmanı olarak görev yaptı. 7 Mart 2017 tarihli kararname ile Samsun İl Sağlık Müdür Yardımcısı olarak atandı. Aralık 2017 tarihinden itibaren Samsun İl Sağlık Müdürlüğü Başkan Yardımcısı olarak görev yapmaya başladı ve Kasım 2019 tarihinden itibaren Personel Hizmetleri Başkanı olarak halen buradaki görevine devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk babasıdır.