Mesut İLKYAZ (Personel Destek Hizmetleri Başkan Yardımcısı)

Güncelleme Tarihi: 01/02/2018

Personel Destek Hizmetleri Başkan Yardımcısı

1976 yılında Fatsa'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimlerini Fatsa'da tamamladı. Anadolu Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu, Halkla İlişkiler, İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi bölümlerini bitirdi. 1996 yılında Zonguldak Ereğli Devlet Hastanesinde sağlık memuru olarak görev yapmaya başladı. Ordu ve Ünye Devlet Hastanelerinde sağlık memuru, Fatsa Devlet Hastanesinde müdür yardımcısı olarak görev yaptı. 2011 milletvekili genel seçimlerinde TBMM milletvekili danışmanı olarak 1 Kasım 2015 milletvekili genel seçimlerine kadar görev yaptı. 2016 yılından itibaren Cumhurbaşkanlığı'nda, Cumhurbaşkanlığı uzmanı olarak görev yaptı. 7 Mart 2017 tarihli kararname ile Samsun İl Sağlık Müdür Yardımcısı olarak atandı. Aralık 2017 tarihinden itibaren Samsun İl Sağlık Müdürlüğü Başkan Yardımcısı olarak görev yapmaya başladı ve halen buradaki görevine devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk babasıdır.