Dr. Yusuf GÜNEY (Sağlık, İlaç ve Tıbbi Cihaz Hizmetleri Başkanı)

Güncelleme Tarihi: 02/02/2018

Sağlık, İlaç ve Tıbbi Cihaz Hizmetleri Başkanı

1967 yılında Samsun’un Kavak ilçesinde doğdu, Samsun ili Kavak İlçesi Yenitoptepe Köyü İlkokulu, Samsun İmam-Hatip Lisesi’nde öğrenim gördü ve İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. Hasan Kalyoncu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sağlık Kurumları İşletmeciliği Yüksek Lisans Programını bitiren Dr. Yusuf GÜNEY, 2003-2012 yılları arasında Bafra Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcılığı, 2012-2015 yılları arasında Tunceli İli Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği görevini yürüttü. 2015 yılında Samsun İl Sağlık Müdürlüğünde Müdür Yardımcılığı görevine getirilen Dr. Yusuf GÜNEY, 2016 yılı Kasım ayından itibaren Samsun İl Sağlık Müdürü olarak görev yaptı. Aralık 2017 tarihinden itibaren Samsun İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık, İlaç ve Tıbbi Cihaz Hizmetleri Başkanı olarak görev yapmaya başladı ve halen buradaki görevine devam etmektedir. Evli ve üç çocuk babasıdır.